Aslında elbise güzeldi kalıbı evet dar m giymeme rağmen L almıştım bedeni güzel olmuştu ama sırtında siyah siyah lekeler vardı kullanılmış gibiydi o yüzden iade
3/5
H**** G******
Çok ince bir kumaşı var.Astarı elbiseye göre çok dar.Maalesef iade.Elbise L astar S sanki.Mayı üzerine astarsız giyilebilir.Günlük başka astarla kullanılabilir ama kumaşı çok ince.
3/5
E*** P****
Şehirde giymek için aldım. Bedeni tam ama bu modelde oversize duruşu sevdiğimden M aldım. Kalıp beklentimi karşıladı. Kumaşı yumuşak, sevdim. İçinde astar var ama bence yeterli değil, ilave astar mutlaka ister. 1.74 için dizden itibaren 1 açık karış yukarda kaldı. Fotoğraftaki duruş boyu beklediğimden iade ettim. Zayıfa da yakışır, kiloluyu da saklar, tiril tiril.
4/5
***** *****
Beden olarak biraz büyük astarı çok dar üstü bol çuval gibi iade ettim
5/5
***** *****
Kumaşı çok güzel S beden aldım yenidoğan çekiminde kullanmak için gayet tatlı bir elbise yazın da sürekli üstümde olacağına eminim.
899,99 TL
Renk:
Optik Beyaz
Renk seçenekleri
Beden:
Ürün Açıklaması
: S2J452Z8-E5X - Beyaz
%100 viskon kumaştan
Kol ucu lastikli
Manken Bilgisi
Uzunluk174 cmGöğüs82 cmBel60 cmBasen87 cm
Manken S beden ürün giyiyor.
Ürün İçeriği ve Özellikleri
Ana Kumaş: %100 VİSKOZ
Astar: %100 Poliester
Menşei: Turkıye
Satıcı: LC Waikiki
Marka: LCW Limited
Ürün Tipi: Elbise
Cinsiyet: Kadın
Kalıp: Loose & Bol
Kumaş: Viskon
Astar Detay: Astarlı
Uzunluk: Mini
Yaka: Kaçık Yaka
Kol Boyu: Truvakar Kol
Desen: Nakışlı
İmalatçı / İthalatçı / Yetkili Temsilci / İfa Hizmet Sağlayıcı: LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.