172 boy 96 kilo 44 beden tam oldu. Hamile değilim elbiseyi beğendiğim için aldım. Gayet güzel. tam diz altımda bitti boyu . Hamile elbisesi gibi durmuyor.👍🏻
5/5
A****** Y***** K***
Çok güzel bir elbise, 32 haftalık hamileyim, hamilelikten sonra da giyebilirim. Sadece boyu tam dizlerde oldu bende göbekten dolayı da olabilir. Tam diz altı veya düz üstü olsa daha modern olacağını düşünüyorum. Boyum 168.
799,99 TL
Renk:
Yeni Siyah
Renk seçenekleri
Beden:
Ürün Açıklaması
: S4K592Z8-CVL - Siyah
Hamilelik dönemi ve sonrası için tasarlanan elbise, gömlek yaka detayı ve kısa kollarıyla dikkat çekiyor. Yaka kısmında ki renk geçişleriyle hareket kazanan tasarımı, tarzı ve rahatlığı bir araya getirerek stil sahibi bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.
Manken Bilgisi
Uzunluk175 cmGöğüs91 cmBel75 cmBasen99 cm
Manken 38 beden ürün giyiyor.
Ürün İçeriği ve Özellikleri
2.Kumaş: %100 Pamuk
Ana Kumaş: %3 Elastan, %97 Pamuk
Menşei: Turkıye
Satıcı: LC Waikiki
Marka: LCWAIKIKI Maternity
Ürün Tipi: Elbise
Cinsiyet: Kadın
Kalıp: Dar & Slim
Kumaş: Kaşkorse
Stil: Hamilelik Dönemi ve Sonrası
Astar Detay: Astarsız
Uzunluk: Midi
Yaka: Gömlek Yaka
Kol Boyu: Kısa Kollu
Desen: Düz
İmalatçı / İthalatçı / Yetkili Temsilci / İfa Hizmet Sağlayıcı: LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.